Despre noi

Misiunea Vegazin este să facă stilul de viață vegan cunoscut și accesibil tuturor de unde și sloganul:  “E simplu să fii vegan. Încearcă și tu!”.

Am decis să încerc dieta vegană la începutul anului 2020. A început ca o necesitate medicală și a devenit un stil de viată. Poate sună a clișeu, dar chiar așa este!

Ani la rând nu îmi înțelegeam cunoștințele care alegeau să fie vegetarieni sau vegani. În întrebam: “Dar tu ce mănânci?”, “De unde îți iei proteinele?”. Acum știu cât de absurd sună aceaste întrebări.


Visul meu este, ca atunci când cineva te înreabă “Ce mănânci?”, să răspunzi: “Vezi pe Vegazin.ro”

Visul meu este, ca atunci când cineva te înreabă “Ce mănânci?”, să răspunzi: “Vezi pe Vegazin.ro”.

 

A fi vegan nu trebuie să fie o povoară sau un factor de stres suplimenar. A fi vegan nu înseamnă minute pierdute citind lista de ingrediene, încercând să găsești un produs fără ingrediente de origine animală (fără carne, fără lapte, fără ouă, fără miere, fără gelatină ..). Nu înseamnă în niciun caz renunțarea la deserturi delicioase, snacks-uri, sosuri sau niște paste delicioase de la masa de seară.

De căte ori ți s-a întâmplat să cumperi un produs etichetat ”vegan”, să ajungi acasă și să constați că are printre ingerdiente lapte praf sau miere?

Vegazin dorește să îți vină în ajutor și îți oferă un spațiu sigur de unde poți cumpăra fără griji, orice dorești, orice poftești.

Am verificat personal fiecare articol în parte și ne-am asigurat că este potrivit pentru tine!