Portofelul digital

Portofel digital Vegazin

Ce este portofelul digital?

Portofelul digital (Wallet) este locul unde se acumulează punctele de fidelizare acumulate din comenzile efectuate pe www.vegazin.ro.

1 punct virtual = 1 RON

Cum se calculează punctele de fidelizare din portofelul meu digital?

Pentru fiecare comentariu de produs se acordă 1 punct. Se permit maxim 5 comentarii per utilizator, doar pentru achiziții verificate.

Procent din valoarea comenzii, aplicabilă producătorilor și/sau categoriilor de produse special semnalizate pe www.vegazin.ro.

 - aprilie 2021 => 5% aplicabil tuturor produselor Obio & 15% aplicabil tuturor produselor Eliah Sahil (cosmetice zero waste)


Cum folosesc punctele de fidelizare din portofelul meu digital?

Dacă ai acumulat puncte de loialitate și de la momentul acumulării acestora nu au trecut mai mult de 6 luni, acestea vor apărea automat în coșul tău de cumpărături. Pentru a folosi punctele de fidelizare este suficient să bifezi opțiunea "Plătește din Wallet".


Alte informații utile despre portofelul digital:

  • Punctele de fidelizare au valabilitate 6 luni de la primirea acestora. În caz de neutilizare, punctele vor expira automat, cu o notificare pe mail cu 7 zile înainte de expirarea lor.
  • Poți verifica de câte puncte de fidelizare dispui accesând Contul Meu, secțiunea Wallet.
  • În momentul plasării unei comenzi vei putea observa în partea de jos a comenzii numărul aferent de puncte de fidelizare pe care le veti primi în cazul finalizării comenzii. Punctele de fidelizare se acordă doar pentru valoarea produselor, nu și pentru valoarea transportului!
  • În cazul în care anulezi o comanda în care ai folosit puncte de fidelizare, acestea iți vor fi returnate în cont iar punctele pe care urma să le primești pe baza comenzii anulate vor fi de asemenea anulate.
  • Punctele de fidelizare folosite pentru a obține discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate în momentul în care achiți factura aferenta acesteia (prin plată online sau ramburs la curier).
  • Punctele de fidelizare se pot acorda persoanelor care au creat cont valid de client pe site.
  • Punctele de fidelizare nu pot fi transferate dintr-un cont de client în altul sau transformate în bani.


În cazul unor suspiciuni de fraudă privind obținerea și utilizarea de puncte de fidelizare, Vegazin  Bio Natur SRL iși rezervă dreptul de a anula unilateral orice alocare sau folosire a punctelor de fidelizare, fără ca utilizatorul să aibă dreptul de a pretinde daune interese sau contravaloarea acestor puncte.

În cazul în care un client pierde parola de acces în contul sau de pe www.vegazin.ro și nu poate oferi datele necesare pentru recuperarea ei, Vegazin Bio Natur SRL nu are nicio responsabilitate în ceea ce privește punctele acumulate în acel cont de client.